diumenge, 19 de febrer del 2012

VICTÒRIA MOLT IMPORTANT !!!

El Roncato Patí Vic té més propera una nova fase final de la Lliga Europea de clubs després de la victòria d’aquest dissabte a Alemanya i la golejada del Benfica al Lodi (8-0), fa que els vigatans tinguin encara possibilitats per està a la final a 8 que entre els dos primers del grup

L’equip de Gerard Pujol va saber jugar el partit a la pista de l’Iserlhon i no va patir en cap moment per obtenir una nova victòria. El Roncato Patí Vic a la mitja part ja dominava per 1 a 2 al marcador.

Els de Pujol van fer un partit de menys a més i van acabar dominant del tot el partit sense cap problema pel conjunt vigatà.El jove jugador del equip de Primera Nacional Xevi Terns va debutar a la Lliga Europea, per cobrir a darrera hora al baixa de Lucas Ordoñez per uns problemes als abductors, i en Xevi va signar un bon partit.

ERG ISERLOHN (ALE): Patrick Glowka / Felix Bender -cap / Kai Milewski / Jorge Fonsesa / Sergio Pereira / - ei. Sebastian Glowka / Timon Henke / Florian Fischer / Till Fischer / Lukas Kost /

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau / Borja López / Romà Bancells / Titi Roca - cap / Sergi Pla / - ei. Jordi Carbó / Miquel Masoliver / Xavier Terns / Elagi Deitg /

Gols: Sergio Pereira Minut 01:02 : 1- 0 / Borja López Minut 01:19 : 1- 1 / Jordi Carbó Minut 12:27 : 1- 2 / Titi Roca - cap Minut 27:31 : 1- 3 / Titi Roca - cap Minut 40:32 : 1- 4 /

Arbitres:Jose Pinto i Rui Torres (POR).

Tarjetes Blaves ERG ISERLOHN (ALE): Marc Berenbeck /