diumenge, 12 de febrer del 2012

LA SEGONA VOLTA, LA COMENÇEM GUANYANT

EL CP Vic es va retrobar amb la victòria el passat dissabte amb la seva afició contra el Calafell (5-3). Els vigatans feia setmanes que no sumaven els tres punts i això havia costat, poques hores abans de l’inici del partit, la destitució del tècnic Carlos Figueroa. El seu lloc el va ocupar Gerard Pujol, entrenador del CP Vic B, i el cert és que el canvi d’actitud damunt del terreny de joc va ser brutal: intensitat en els cinquanta minuts de matx i motivació extra per tornar a sumar de tres en tres davant una afició desencantada amb el joc de l’equip però que ahir va marxar contenta de l’Olímpic després del bon partit dels seus.

Un dels problemes que manifestava el Roncato era, precisament, la falta de intensitat en els primers minuts de partit, ahir, però, no va ser així: des del primer minut el Vic va disposar d’ocasions i, en un contraatac conduït per Titi Roca i Lucas Ordoñez, aquest últim va marcar avançant l’equip local. Era el minut 7 i, quatre jornades després, el Vic començava guanyant un partit. La bona dinàmica va continuar i dotze minuts després, Jordi Carbó ampliava l’avantatge al rematar una centrada rassa del capità vigatà. El Calafell va poder reduir distàncies abans del descans, però Carles Grau va estar molt encertat i en un altre contraatac el Roncato va col•locar el 3 a 0 al marcador a dos minuts del final del primer temps.

A la represa, el Vic semblava voler deixar tancat el partit i només mig minut després de sortir de vestidors, Jordi Carbó va marcar el 4 a 0 que semblava definitiu. Però quedava molt partit i el Calafell no es va rendir: Marc Coy va marcar per partida doble, reduint la distància a l’electrònic a falta de 15 minuts pel final. Eren els millors moments dels visitants, però el Vic es va tornar a imposar a base d’orgull i va aguantar les envestides dels calafellencs mantenint la renda de dos gols. Lucas Ordóñez, a falta de trenta segons per la fi del matx, va fer el cinquè pels vigatans i vint segons després era Daniel López qui tancava el partit amb el tercer gol d’un Calafell que ja veia impossible la remuntada.

Finalment 5 a 3 en un partit que necessitava tot el CP Vic: tant els jugadors com l’afició, amb una victòria àmplia i un joc vistós que permetien arribar a la renda dels 15 punts que posa coll avall la permanència i que ajuda a mirar amb més il•lusió la temporada que ve.

RONCATO PATÍ VIC:
Carles Grau / Borja López / Romà Bancells / Titi Roca - cap / Lucas Ordoñez / - ei. Jordi Carbó / Sergi Pla / Miquel Masoliver / Xavier Terns / Elagi Deitg /
C.P. CALAFELL Tot l´Any: Albert Dalmau / Marc Vergés / Marc Coy / Jordi Expósito / Quim Pujadas / - ei. Jordi Aragonés / Sergi Romeu / Dani López / Ferran Ortoll / Xavier Andreu /

Gols: Lucas Ordoñez Minut 07:43 : 1- 0 / Sergi Pla Minut 19:20 : 2- 0 / Jordi Carbó Minut 23:10 : 3- 0 / Jordi Carbó Minut 25:29 : 4- 0 / Marc Coy Minut 28:06 : 4- 1 / Marc Coy Minut 33:28 : 4- 2 / Lucas Ordoñez Minut 49:28 : 5- 2 / Dani López Minut 49:36 : 5- 3 /

Arbitres:Òscar Valverde (CAT) i Alvaro de la Hera (MAD).