diumenge, 22 de gener del 2012

EUROGOLAJADA VIGATANA !!!

Al Roncato Patí Vic li feia molta falta una victòria com la d’aquest dissabte.

Els vigatans necessitaven guanyar per l’efecte anímic que això suposava, però també per continuar sumant punts per tal d’aspirar a jugar la final a quatre de la Lliga de Campions.

Tot i el resultat final, el partit no va ser fàcil pels homes de Carlos Figueroa, sobretot en una primera part en què van haver de remuntar el gol inicial de l’Iserlohn.

Les darreres derrotes han aportat una baixa autoestima a l’equip i a aquest li costa arrencar tal i com es va veure el passat dissabte.

Els alemanys es van avançar amb un gol al minut 6, aprofitant els moments de distracció del Vic que en els primers deu minuts no va crear cap ocasió de perill.

Titi Roca, però, va igualar el gol inicial dels visitants en una excel•lent jugada el contraatac que Sergi Pla havia conduït a la perfecció.

Poc a poc el Roncato Patí Vic es va anar assentant damunt la pista i dominant el partit, però amb l’empat l’Iserlohn encara es veia valent i Henke va poder avançar de nou als visitants.

Finalment el Roncato Patí Vic va imposar el seu major nivell i Borja López, amb un xut llunyà, va tancar la remuntada a falta de nou minuts per la fi de la primera part.

La victòria per la mínima deixava les coses obertes de cara la segona part i el Roncato va sortir a per totes, amb la confiança carregada el Vic va encarrilar el partit en cinc minuts de la segona part amb tres gols de Miquel Masoliver, Romà Bancells i Lucas Ordoñez.

Quedaven encara deu minuts per el final i el còmode 5 a 1 onejava a l’electrònic vigatà.

Els locals van aprofitar el temps restant per agradar-se i en un gran joc col•lectiu van tancar la contundent victòria per 8 a 1.

Aquesta golejada ha de servir per retornar una mica de confiança a un equip que veu com les coses a la lliga no li acaben de sortir.

Destacar que a la mitja part del partit, l'escola del Club Patí Vic dirigida per en Miquel Espaona i l'Andreu Duran van fer un partidet on es van poder veure les futures promeses del Club Patí Vic.

RONCATO PATÍ VIC:
Carles Grau / Borja López / Jordi Carbó / Titi Roca - cap / Sergi Pla / - ei. Miquel Masoliver / Lucas Ordoñez / Jacint Molera / Romà Bancells /

ERG ISERLOHN (ALE): Lukas Kost / Carlos Nuñez -cap / Felix Bender / Jorge Fonseca / Sergio Pereira / - ei. Kai Milewski / Timon Henke / Till Fischer /

Gols: Felix Bender Minut 06:25 : 0- 1 / Titi Roca - cap Minut 11:50 : 1- 1 / Borja López Minut 24:12 : 2- 1 / Miquel Masoliver Minut 34:27 : 3- 1 / Romà Bancells Minut 38:57 : 4- 1 / Lucas Ordoñez Minut 39:28 : 5- 1 / Sergi Pla Minut 46:12 : 6- 1 / Lucas Ordoñez Minut 46:52 : 7- 1 / Borja López Minut 47:53 : 8- 1 /

Arbitres:Joaquim Carpelho i Miguel Guilherme (POR) Correctes

Pavelló Olímpic de Vic prop més de 600 persones.